Komplette produkter

Og enkeltkomponenter

Northern Punching produserer i stor grad produkter og komponenter til belastede områder som veier, tunneler, skip og plattformer, der kravene til kvalitet er ekstremt høye.

Vi tilbyr konstruksjon, stansing, laser, knekking, sveising (TIG-/MIG-serifisert), glassblåsing, syrebehandling, montering og sammenstilling. På maskineringsiden har vi gode samarbeidspartnere.

 

Med platebearbeiding, sveising og syrebehandling i eget hus, har vi alt som skal til for å produsere komplette produkter. Fleksible produksjonslinjer gjør at vi kan produsere alt fra store serier til enkle komponenter.

Resultat og arbeidsprosesser blir erfaringsmessig best om vi får være med kunden fra et tidlig stadium. Det gir også en så optimal utnyttelse av produksjonslinjene som overhodet mulig.

Northern Punching AS har en smidig og lettbeint organisasjon. Vi er fleksible og kan snu oss raskt rundt, noe flere av våre kunder drar god nytte av.

Til kundene leverer vi alt fra kabinetter, skap, bokser, innkapsling, kontrollracks, trafoskap og -innredning, kontainerinnredning, braketter og annet tynnplatearbeid. All produksjon er kundetilpasset og leveres etter kundens mål og behov.