STÅL I BLODET

Om oss

Northern Punching AS drives hovedsakelig av Joachim Saltvik og Steinar Enlid, begge fra Sauda og begge med snart 20 års erfaring fra rustfri produksjon til EX, olje og gass. Disse to har også aksjemajoritet i selskapet

I Sauda har folk jobbet med rustfritt stål i over 30 år. Det i seg selv er viktig for oss.

De to eierne har  sammen med sine kollegaer spisskompetanse på rustfritt stål, lang erfaring og inngående kjennskap til stansing, knekking, sveising og overflatebehandling. De siste årene før de bestemte seg for å starte egen bedrift, hadde Joachim Saltvik hovedansvar for CNC-programmering hos Bartec Technor, mens Steinar Enlid satt som fabrikksjef i samme bedrift.

I 2016 tok de sats og etablerte Northern Punching AS som på kort tid har blitt en solid aktør i markedet. Med en to måls stor produksjonshall ved Saudasjøen og en maskinpark med enkle, stabile og driftssikre maskiner, produserer de små og store serier, både komplette produkter og enkeltkomponenter.

Kvalitet og bærekraft står sentralt i driften og gjennomsyrer alle prosesser i organisasjonen. Arbeidsmetodikken er leanbasert og arbeidsflyt og effektivitet er styrende for alle arbeidsprosesser.

Fleksibel produksjonslinje, og en lettbeint organisasjon gjør at Northern Punching kan snu seg fort rundt når kunder kommer med spesielle behov.

Kvalitetsbevisste kunder velger oss.

Vi leverer bærekraftige produkter.

Hovedkontor

Nesøyra 16

4208 Saudasjøen

Ring oss

(0047) 926 43 624

Send e-post

request@n-p.no